Dzisiaj rano złożyłam w dziekanacie propozycje tematu mojej pracy magisterskiej. Bezpośrednio nawiązuje do asg, a dokładnie temat brzmi : ASG jako alternatywny sposób rozładowania napięcia emocjonalnego powstałego w wyniku sytuacji stresowych . Jestem ciekawy co sądzicie o tym. W przypadku pozytywnej opinii rady wydziału i zgody na taki temat, czy znajdę chętnych gotowych podać się badanią ???? hehehe może być wesoło.
asg do rozładowywania emocji ? Wiesz co ..
jak by biegać z KATAnAMI mieczami i innymi to tak .. a tutaj .. 100% adrenaliny ;D nie ide z problemem że musze się wyżyć .. dla mnie to zabawa
Tu masz racje. Ja także nie chodzę po to żeby się wyżywać, tylko dobrze bawić i pogadać z przyjaciółmi. Bardziej chodzi mi o to, że wspólne manewry na świeżym powietrzu. Sprawiają, że mam dobre samopoczucie .
No i jak tam rada wydziału ? Pozwolą ci pisać o ASG ? Jak tak to chętnie poddam się badaniom o ile będą się odbywać na strzelankach w czasie RESPA na przykład.
Rada jeszcze się nie odbyła, na razie czekam :/, mam nadzieje ze pozwolą. Co do badań, to mogę Cię przebadać na repie, no chyba ze wolisz bardziej kameralnie.
Rada się zgodziła, wiec mogę zabierać się za pisanie. I jak Delta podasz się badaniom ?. Musze wymyślić jakąś sensowną ankietę badającą poziom stresu przed i po manewrach. Propozycje pytań mile widziane .
Ok moja praca ruszyła pełną parą. Zamieszczam moją ankietę do mgr, zapraszam wszystkich zainteresowanych do wypełniania. Badanie potrwa do 02.02.2009. Dziękuje wszystkim za pomoc.
Ostatnio edytowany przez Omega (2009-01-02 16:40:23)
mosz omega dla ciebie zawsze
No i tak panowie, już po wszystkim, praca obroniona. W sumie otrzymałem z recenzji dwie 5, egzamin zdałem na 4 . Ogólnie chciałem powiedzieć, że moja praca wywołała małe poruszenie na Uniwersytecie, komisja była w lekkim szoku. Nikt nie miał pojęcia o zjawisku jakim airsoft.
P.S. Serdeczne podziękowania dla wszystkich którzy pomagali mi przy zbieraniu materiałów i pisaniu pracy (Deltuś nie zapomnę naszych popołudniowych spotkań przy browcu i wymyślaniu złotych teorii).
Ostatnio edytowany przez Omega (2009-06-30 10:16:34)