Dobry pomysł. W przyszłości na pewno z niego skorzystamy. Ale myślę że głównie filmiki bo zdjęcia zwykle umieszczamy na naszej stronie www.bunkerexplorers.prv.pl w dziale MANEWRY
DELTA napisał:
Dobry pomysł. W przyszłości na pewno z niego skorzystamy. Ale myślę że głównie filmiki bo zdjęcia zwykle umieszczamy na naszej stronie www.bunkerexplorers.prv.pl w dziale MANEWRY
Nie tylko filmiki Delta, ale fotki też ot, chociaż by, dlatego że jak wiesz nie wszystkie fotki z naszych strzelanek trafiają na naszą stronę i nawet jak już trafią to nie są zbyt dużej rozdzielczości ze względu na czas ładowania strony!
Po strzelance na Helence było sporo fotek, na których byli ludzie nie z naszej ekipy i którzy też te fotki chcieli mieć i to głównie o to chodzi, że po umieszczeniu spakowanych fotek na uploadzie możesz je sobie ściągnąć niezależnie od tego gdzie aktualnie się znajdujesz gdyż nie zawsze jest możliwość nagrania takich fotek na płytkę i przekazanie zainteresowanym a tak poza to w ostatnim czasie odwiedzają naszą stronę również ludzie z poza polski i mogą mieć dzięki temu możliwość ich zobaczenia.
Poza tym z tego co wiem pracujesz nad własną stroną więc ta wiedza może ci się bardzo przydać.
Dzięki za linki Yamabushi!