Siema
Widze że musze wyprostować sprawe
Otóż : W wyniku któregoś tam z kolei formata na kompie zniknęły mi niektóre kontakty na GG - Ziko byłeś widocznie w tych kontaktach.
Odebrałem wiadomość tylko z numerem gg gdzie w większości była "zaszyfrowana" tzn. mam tak ustawione gg że kiedy nieznajomy przysyła mi link www wyskakują mi XXXXX - y
często dostaje jakieś pierd....e wiadomości od spamerów i tak właśnie odpowiadam a potem natychmiast blokuje taki kontakt.
Więc sory Ziko jak sie zbulwersowałeś ale szkoda że mnie posądziłeś o rozmyślne napisanie czegoś takiego do osoby którą znam
jakby co :
12823714
15:56:22
UWAGA: W trosce o bezpieczeństwo, w wiadomości od Nieznajomych podejrzane treści zastąpiono ciągiem "[xxxxx]". Jeśli chcesz otrzymywać od Nieznajomego kompletne wiadomości - dodaj go do swoich kontaktów.
Treść wiadomości:
Witam,
Jeśli nie sprawi Ci to problemu to oddaj głos na moją koleżankę Sawe Konfisz
[xxxxx]
Dzięki wielkie
jeśli nie sprawi Ci to problemu to podeślij to info znajomym na gg
tym bardziej że w wiadomości była treść namawiająca do oddawania jakichś głosów - ja nie bawie się w takie rzeczy
Tak na marginesie to też ciebie Ziko nie mam w kontaktach jako że nie zawalam miejsca martwymi duszami (osoby które od jakiegoś czasu nie dają znaku życia. )
12823714
15:55:09
UWAGA: W trosce o bezpieczeństwo, w wiadomości od Nieznajomych podejrzane treści zastąpiono ciągiem "[xxxxx]". Jeśli chcesz otrzymywać od Nieznajomego kompletne wiadomości - dodaj go do swoich kontaktów.
Treść wiadomości:
Witam,
Jeśli nie sprawi Ci to problemu to oddaj głos na moją koleżankę Sawe Konfisz
[xxxxx]
Dzięki wielkie
15:55:45
jeśli nie sprawi Ci to problemu to podeślij to info znajomym na gg