Co powiecie na kącik gier typu "pifpaf"?
Tak się składa że znam gre, która by zainteresowała chyba wszystkich, nazywa się America's Army Ops.
(Szukam kogoś do gry )
Dla zainteresowanych:
www.americasarmy.com
www.americasarmy.pl
Gra wygląda tak:
Ostatnio edytowany przez PoPeK (2006-05-30 11:15:48)
Tak się składa że od 2004 jestem soldatem w Americas Army więc polecam tą grę jak najbardziej!
Niestety od jakiegoś czasu mam jeden problem nie bawi mnie już gra na kompie (za dużo mam przy nim roboty
)
to ja się pochwale że jestem "soldatem" w niej od 2000 (01-JAN-00) tym bardziej ją polecam ;d
mi się jeszcze nie znudziła chociaż dopiero od o.5roku gram w nią bez lagów
>>Braddock>> a jaką mape lubisz najbardziej ?
Ostatnio edytowany przez PoPeK (2006-05-30 16:05:06)
Szczerze mówiąc to nie pamiętam nazw map w tej grze (dawno nie grałem) ale była to mapa której akcja dzieje się w jakiejś fabryce czy elektrowni, gra jest fajna nie powiem a szczególnie szkolenie jest ciekawe lecz jak mam być szczery to wolę klimaty DWŚ w Europie niż współczesne armie i konflikty i dlatego jak mam wybierać to wolę
Call of Duty i mapę Carantan lub inną miejską lokalizację choć w to też już dawno nie grałem
Kiedyś nawet mieliśmy własny serwer w Call of Duty.
Jako ciekawostkę dodam że Bunker eXplorers pierwotnie miało być formacją Niemiecką Wehrmachtu ale zmieniliśmy to żeby się źle nie kojarzyć
gra jest na tyle rozbudowana że, może nawet być pomocna przy ćwiczeniu taktyki (przeciwnik to inny soldat po drugiej str. kabla)
Gram w AAO od prawie 3 lat (obecnie 73 honor) i jestem jednym z klan liderow PZAA. Cieszy mnie ze ktos w to gra z was, aha mapa o ktorej mowi Braddock to mapa o nazwie Pipeline (4 obj do zrobienia w tym 3 zawory) Udokumentowane ponad 700 h grania w te gre i jakies 150 poza liczeniem
Obecnie posiadam 2 konto 24 honorowe
JESTEM MANIAKIEM TEJ GRY !!!!