Ahmed napisał:
Już widzę jak kupujemy oryginały z II wś szczególnie mundur, fakt faktem kopia nigdy nie dorówna oryginałowi ale kopia nie znaczy tandeta !!!!
Wszystko zależy od tego gdzie kupisz i jakie masz podejście !!!
pozdrawia Lee
Ahmed jak zwykle się oburzasz jak granat o przyspieszonym zapłonie !
Dobrze wiem ile kosztują oryginalne mundury WWII i inne gadżety i jak rzadko są spotykane.
Jako "tandety" miałem na myśli kupowanie podrób oporządzenia które jest dostępne i jest tanie a to co zbyt drogie i niedostępne logicznie że kupujemy w kopii.
Myślałem że można się tego domyśleć ale widze że się myliłem.....
BTW : W stosunku do WWII oryginalny mundur i oporządzenie z Vietnamu jest o wiele wiele tańsze
Jeśli coś co napisałem wcześniej nie dotarło to powtórzę: KONIEC DEBATY ODNOŚNIE UMUNDUROWANIA przy każdej następnej wypowiedzi OT w tym temacie będzie usunięcie posta, wasza dyskusja do niczego nie prowadzi a już łapanie się za słówka tym bardziej, to tyle z mojej strony...
Braddock
Ostatnio edytowany przez Braddock (2008-04-26 22:26:57)
No to po poltorej roku od zalozenia tego temtu zglaszam (jesli mozna oczywiscie) swoja kandydature.
1. Złożyć osobiście dowództwu grupy lub poprzez forum zgłoszenie swej kandydatury wcześniej jednak musi być, na chociaż czterech naszych manewrach.
Manewry na ktorych moglismy sie spotkac (co prawda nie sa to wasze manewry, ale czesto nawet przez caly czas walczylismy ramie w ramie, wiec mogliscie mnie poznac):
Bastogne
Krwawy Las
Khe Sanh
Swiatlo Ksiezyca
+
kilka luznych strzelanek na inkubie
2. Mieć ukończone 18lat. (Nie ma możliwości by do grupy dołączyła osoba młodsza chyba, że ma skończone 15 lat a jej opiekunem prawnym jest członek korpusu i osoba ta znajduje się pod jego stałą opieką)
Rocznik 1988.
3. Bezwzględnie posiadać ochronę oczu. (Do wyboru: okulary, maska, gogle spełniające warunki bezpieczeństwa)
Specsy
4. Zdrowe podejście do życia.
Poczucie humoru mam, dobrze sie odzywiam;), jezdze konno, na nartach, zegluje i raczej wiekszosc ludzi ktorych spotkalem w swoim zyciu dazy mnie sympatia(poza moze pania doktor od analizy matematycznej).
5. Posiadać jakieś pojęcie o Air Soft Gun.
Dosc dlugo sie w to bawie, ale oczywiscie nie wiem wszystkiego.
6. Dyspozycyjność. (Minimum dwie strzelanki/spotkania w miesiącu podczas rekrutacji, potem minimum raz w miesiącu)
Student jestem, wiec duzo czasu wolnego mam.
jak najbardziej jestem za
Ostatnio edytowany przez Omega (2009-11-10 14:40:11)