Witajcie. Moje różne zainteresowania i zajęcia których przez wszystkie lata się imałem doprowadziły mnie do Was. Chciałbym rozpocząć przygodę z AirSoftem i otworzyć nowy rozdział zainteresowań w moim życiu Wcześniejsze lata spędziłem w bractwie rycerskim, które zaraziło mnie wolą walki i dobrą atmosferą podczas turniejów i gier terenowych.
Mam 25 lat, w tym roku ukończyłem Socjologię i mieszkam w Zabrzu chodź, obecnie większość czasu spędzam w Katowicach w pracy (co też miało ogromny wpływ na organicznie dawnych pasji). Droga do AirSoftu była dość prosta odkąd znajomy namówił mnie na trenowanie systemu samoobrony Combat 56 (http://www.combat56.pl/system_combat_56 … 65411a9be/) coraz bardziej zaczęły interesować mnie militaria. Myślę, że ASG to przede wszystkim świetna zabawa, oparta na wzajemnej współpracy zespołu o czym chciałbym się przekonać uczestnicząc w strzelance
Jako amator posiadam:
- Replikę elektryczną H&K G36C
- Okulary ochronne
- Mundur typu Woodland
Moje namiary:
- GG 3210995
- Tel 793166277
Ostatnio edytowany przez Hagal (2009-11-10 18:59:45)
Wychodzi że jestem pierwszy który serdecznie wita cię na naszym zacnym forum.
Można wiele pisać i pisać ale najlepiej spotkać się na żywo na jakichś tzw manewrach gdzie wśród śfistu kompozytu ..........
pozdrawiam Ahmed
Dzięki za miłą odpowiedź chłopaki Jak tylko praca niestanie tego dnia na drodze to z pewnością zgłoszę się na najbliższą strzelanke przed Wasz pluton egzekucyjny
Aha zapomniałem jeszcze dopisać, że interesuje się filmowaniem więc jak będzie kiedyś okazja do zabrania kamery w teren to chętnie wczuje się w rolę korespondenta wojennego i zmontuje jakiś filmik
Ostatnio edytowany przez Hagal (2009-11-11 15:32:15)